O ștampilă comodă îți economisește timpul si banii...

    Firma ,,EXPERT” SRL a fost fondată în anul 1998, este situată  în mun.Chişinău, bd. Grigore Vieru, 14, cu numărul de identificare 1002600010435.

   ”EXPERT” SRL activează în baza licenţei Seria MMII Nr.021866 eliberată de către Camera de Licenţiere, fiind înregistrată ca titular de licentă în baza certificatului ******** din anul 1998.

Misiunea companiei

    Misiunea noastră este să introducem pe piață o gamă cât mai diversificată de ștampile și soluții de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienților.

Compania ”EXPERT” oferă o gamă vastă de produse şi servicii precum:

ŞTAMPILE

   Vă oferim serviciile noastre pentru confectionarea  întregului asortiment de ştampile: ştampile de firmă, ştampile cu dată, ştampile cu semnătură, ştampile cu antet, etc.

   Deasemenea oferim serviciile noastre de perfectare a actelor  pentru confecţionarea şi lichidarea ştampilelor.

SUPORTURI ŞI ACCESORII PENTRU ŞTAMPILE

   Compania noastră va oferă o gama largă de dispozitive şi accesorii pentru ştampile(suporturi, tuşiere, pernuţe de schimb pentru ştampile, datiere, numeratoare, sigilii, cleste din metal, ş.a);

VOPSEA PENTRU ŞTAMPILE

   Totodată compania nostră dipune de o varietate de tuşuri pentru ştampile pentru utilizare atît în oficiu cît şi în industrie (pelicolă, lemn, plastic, ouă, carne, caşcaval, metal, sticlă hîrtie ş.a);

 

SOLUȚII COMPLETE DE MARCARE

   Obiectivul nostru este să oferim soluții complete pentru marcare individuală. Astfel, pe lîngă gama de ștampile, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vînzare. Punem la dispoziția partenerilor noștri toate tipurile de ștampile: autotușante, Flash (pre-ink), ștampile electronice, datiere și numărătoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură Laser sau polimerizare UV.

Calitate Europeană

   Toate accesoriile pentru ștampile sunt fabricate în Uniunea Europeană, în cele două locații de producție: Austria și Cehia. Pe lîngă designul mereu la zi, ne mîndrim cu o calitate și fiabilitate corespunzătoare celor mai ridicate standarde.

 


BetFair F.BetRoll UK Bookies
How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376