O ștampilă comodă îți economisește timpul si banii...

Ștampile rotunde

    Ștampilele rotunde sunt cele mai uzuale ștampile și se folosesc în general ca ștampilă oficială a firmei, persoanei fizice autorizate sau orice altă entitate juridică. Bineînțeles se pot folosi la orice altceva, atît timp cît aveți nevoie de o ștampilă de formă rotundă.

  Ștampila unei societăți, pe lîngă faptul că reprezintă datele unice de identificare ale ei (nume, adresă, cod unic de înregistrare), poate fi purtătoarea însemnelor firmei, iar prezența acesteia pe o multitudine de documente (contracte, cereri, adeverințe, facturi, chitanțe, etc.) este încă o modalitate eficientă de promovare a imaginii societățiii respective.


Citește mai departe:Ștampile rotunde

Ștampile dreptunghiulare


    Ștampilele dreptunghiulare sunt folosite în general pentru aplicarea de logo-uri și inscripții organizatorice de uz intern (control calitate, etc). Acestea se mai pot folosi de asemenea ca ștampilă oficială a firmei.

    Compania ”Casa editurii EXPERT” propune confecționarea ștampilelor dreptunghiulare pentru:


Citește mai departe:Ștampile dreptunghiulare

Accesorii ștampile

   Tuşierele de rezervă de calitate pentru cele mai importante produse concurente ce garantează o amprentă deosebită în procesul de utilizare. 

   Numai tușierele de schimb originale, garantează o amprentare clară de la prima pîna la ultima ștampilare. Sunt foarte simplu și rapid de înlocuit și reprezintă cea mai buna soluție pentru amprentarea de calitate. Disponibile pentru toate modelele de ștampile autotușante, în diverse culori, și de asemenea pentru produsele cele mai importante concurente. 


Citește mai departe:Accesorii ștampile

BetFair F.BetRoll UK Bookies
How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376