Casa Editurii Expert

Soluții complete pentru confecționarea și repararea ștampilelor de orice tip sau formă, elaborarea logotipului și accesorii pentru ele. Servicii de remediere.

Ștampile

Confecţionarea ștampilelor de orice formă: rotunde, ovale, dreptunghiulare, triunghiulare, facsimile și antete

Consultații

Consultaţii juridice privind înregistrarea, modificarea statutului sau majorare de capital a afacerilor

Traduceri

Traduceri documente cu semnătura și ștampila traducătorului autorizat oficial de Ministerul Justiției

Remediere

Servicii de mediere: Comercial, Civil sau Penal, Familiar, Contencios Administrativ, Conflicte de muncă

Despre noi

Firma ”EXPERT” SRL a fost fondată în anul 1998, este situată în mun.Chişinău, bd. Grigore Vieru, 14, cu numărul de identificare 1002600010435.
”EXPERT” SRL activează în baza licenţei Seria MMII Nr.021866 eliberată de către Camera de Licenţiere, fiind înregistrată ca titular de licentă în baza certificatului ******** din anul 1998.

Misiunea companiei

Misiunea noastră este să introducem pe piață o gamă cât mai diversificată de ștampile și soluții de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienților.

Cu o experiență de peste 15 ani de activitate şi o echipă formată din cei mai buni specialişti, Casa editurii „Expert” oferă servicii calitative începînd de la consultații referitor la înregistrarea afacerii pînă la perfectarea şi distrugerea ştampilelor! Încrederea şi fidelitatea clienților, precum şi rezultatele obținute pînă acum o fac mai puternică şi mai competitivă pe piață!

Compania ”EXPERT” oferă o gamă vastă de produse şi servicii precum:

  • ŞTAMPILE: Vă oferim serviciile noastre pentru confectionarea întregului asortiment de ştampile: ştampile de firmă, ştampile cu dată, ştampile cu semnătură, ştampile cu antet, etc. Deasemenea oferim serviciile noastre de perfectare a actelor pentru confecţionarea şi lichidarea ştampilelor.
  • SUPORTURI ŞI ACCESORII PENTRU ŞTAMPILE: Compania noastră va oferă o gama largă de dispozitive şi accesorii pentru ştampile(suporturi, tuşiere, pernuţe de schimb pentru ştampile, datiere, numeratoare, sigilii, cleste din metal, ş.a);
  • VOPSEA PENTRU ŞTAMPILE: Totodată compania nostră dipune de o varietate de tuşuri pentru ştampile pentru utilizare atît în oficiu cît şi în industrie (pelicolă, lemn, plastic, ouă, carne, caşcaval, metal, sticlă hîrtie ş.a.);
  • SOLUȚII COMPLETE DE MARCARE: Obiectivul nostru este să oferim soluții complete pentru marcare individuală. Astfel, pe lîngă gama de ștampile, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vînzare. Punem la dispoziția partenerilor noștri toate tipurile de ștampile: autotușante, Flash (pre-ink), ștampile electronice, datiere și numărătoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură Laser sau polimerizare UV.;

Calitate Europeană. Toate accesoriile pentru ștampile sunt fabricate în Uniunea Europeană, în cele două locații de producție: Austria și Cehia. Pe lîngă designul mereu la zi, ne mîndrim cu o calitate și fiabilitate corespunzătoare celor mai ridicate standarde.

Servicii

Dispunem de posibilități de a confecționa ștampila nu doar după schiță, dar și după amprentă sau fotografia ei, important este doar ca toate elementele ștampilei să fie vizibile și clare.

Confecționare ștampile

Vă oferim serviciile noastre pentru confectionarea întregului asortiment de ştampile: ştampile de firmă, ştampile cu dată, ştampile cu semnătură, ştampile cu antet, etc.

Vezi Galerie

Elaborare logotip

Elaborarea logotipului și designul ștampilei. Designerii întreprinderii sunt gata să acorde asistenţă la elaborarea schiţei ştampilei în corespundere cu cerinţele solicitantului.

Vezi Galerie

Lichidare ștampile

Compania ”Casa Editurii Expert SRL” pune la dispoziția DVS. servicii de lichidare a ștampilelor rotunde, dreptunghiulare, triunghiulare... cu autorizare.

Vezi Galerie

Ștampile rotunde

Ștampilele rotunde sunt cele mai uzuale ștampile și se folosesc în general ca ștampilă oficială a firmei, persoanei fizice autorizate sau orice altă entitate juridică

Vezi Galerie

Ștampile dreptunghi

Ștampilele dreptunghiulare sunt folosite în general pentru aplicarea de logo-uri și inscripții organizatorice de uz intern (control calitate, etc).

Vezi Galerie

Accesorii ștampile

Tușiere de schimb originale, garantează o amprentare clară. Tuș fără ulei pentru ștampile. Huse și alte accesorii pentru ștampile.

Vezi Galerie

Remedieri

Sunteți în conflict? Incercați MEDIEREA! Medierea reprezintă o modalitate de soliuționare a conflictelor pe cale amiabilă, cu ajutorul unei terțe persoane specializate în calitate de mediator, în condiții de neutralitate, imparțialitate, congidențialitate și având liberul consimțământ al părților.

Medierea este o cale corectă!

Foarte frecvent se recurge la mediere, în primul rând motivat de faptul că toate costurile pe care le implică o astfel de procedură sunt reduse în comparaţie cu cele ocazionate de calea litigioasă. De asemenea, confidenţialitatea, precum şi păstrarea sau consolidarea relaţiilor de afaceri constituie alte argumente pentru care medierea înregistrează un real succes în cadrul de afaceri actual. Medierea poate fi o alternativeă la procedurile prealabile în cazul litigiilor comerciale având avantajul că poate interveni atât înaintea declanşării unui proces în faţa instanţelor de judecată, cât şi în etapa procesuală, după ce s-a formulat cerere de chemare în judecată, apel sau recurs.

Servicii de mediere pentru persoane fizice și juridice:

  • Comercial
  • Civil sau Penal
  • Familiar
  • Contencios Administrativ
  • Conflicte de muncă

---- Legea cu privire la Mediere nr.137 din 03.07.2015 ----

Casa Editurii Expert

ȘTAMPILE DE CALITATE LA CELE MAI AVANTAJOASE PREȚURI

Vezi traseu

Contacte

Compania noastră este lider în confecţionarea de ştampile!

Locația:

- Republica Moldova, Chișinău, Grigore Vieru 14 (oficiul central)

- Republica Moldova, Chişinău, Ismail 84 (incinta notarului)

Program:

Luni-Vineri: 08:30 - 18:00

Încărcare
Mesajul dvs. a fost trimis. Vă mulțumim!