O ștampilă comodă îți economisește timpul si banii...

 DORIȚI SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI AFACEREA? SERVICII AVANTAJOASE OFERITE DE Casa editurii „EXPERT”!


   Cu o experiență de peste 15 ani de activitate şi o echipă formată din cei mai buni specialişti, Casa editurii „Expert” oferă servicii calitative începînd de la consultații referitor la înregistrarea afacerii pînă la perfectarea şi distrugerea ştampilelor! Încrederea şi fidelitatea clienților, precum şi rezultatele obținute pînă acum o fac mai puternică şi mai competitivă pe piață!

   Înregistrarea unei societăţi cu răspundere limitată, întreprinderi individuale, societăţi pe acţiuni sau altă formă de proprietate organizatorico-juridică presupune parcurgerea mai multor etape. La fiecare dintre acestea, persoanele care intenţionează să-și înregistreze afacerile se pot confrunta cu mai multe întrebări: care este instituţia abilitată cu aceste sarcini? unde se află? care sunt condiţiile? ce este necesar de întreprins? cît costă? etc.

   Fiind aproape de clienţi și identificînd necesităţile lor, Casa editurii „Expert” intervine cu sprijinul necesar, oferindu-Vă la nivel consultativ, cele mai optime și rapide soluţii în procesul de înregistrare a afacerii Dvs! Avînd la bază o echipă de profesioniști capabili să răspundă celor mai exigente cerinţe ale clienţilor, Casa editurii „Expert” oferă un spectru larg de servicii:

  • confecţionarea ștampilelor de orice formă: rotunde, ovale, dreptunghiulare, triunghiulare, facsimile și antete;
  • lichidarea ștampilelor;
  • consultaţii juridice privind înregistrarea afacerilor;
  • consultaţii juridice în privinţa modificării statutului sau majorării de capital;
  • servicii de traducere.

   Pentru noi orice client contează! De aceea optăm pentru un mod de lucru individual, cu fiecare în parte, punem accent pe o politică de preţuri flexibilă și termeni de realizare în dependenţă de necesităţile solicitanţilor.

ȘTAMPILE DE CALITATE LA CELE MAI AVANTAJOASE PREȚURI 

   Ștampilele comercializate sunt proiectate pentru o utilizare intensivă și de lungă durată, fiind făcute să reziste la mii de amprentări de calitate, de unde rezultă și satisfacția cientului. Machetarea grafică pentru ștampile este facută conform cerințelor dumneavoastră fără costuri suplimentare. În cazul în care aveți deja macheta, o puteți prezenta în momentul comenzii. Pentru alte detalii și consultantă în privința alegerii ștampilelor nu ezitați să ne sunați sau să ne contactați. Oferim consultanță cu privire la alegerea de ștampile, astfel încît ea să corespundă nevoilor dumneavoastră.

 

 

 


BetFair F.BetRoll UK Bookies
How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376