O ștampilă comodă îți economisește timpul si banii...

Confecționarea ștampilelor

   Compania noastră  este lider în confecţionarea de ştampile, ştampile-antet. Puteţi comanda ştampile şi ştampile-antet de diferite dimensiuni şi pentru toate gusturile: ştampile rotunde, ştampile patrate...

   Dispunem de posibilități de a confecționa ștampila nu doar după schiță, dar și după amprentă sau fotografia ei, important este doar ca toate elementele ștampilei să fie vizibile și clare.

   Pentru confecționarea ștampilei urmează să Vă prezentați la oficiul nostru !!!


Подробнее: Confecționarea ștampilelor

Elaborarea logotipului și designul ștampilei

   Elaborarea logotipului și designul ștampilei ...

   Designerii întreprinderii sunt gata să acorde asistenţă la elaborarea schiţei ştampilei în corespundere cu cerinţele solicitantului.


Подробнее: Elaborarea logotipului și designul ștampilei

Lichidarea ștampilelor

   Compania ”Casa Editurii Expert SRL” pune la dispoziția DVS. servicii de lichidare a ștampilelor rotunde, dreptunghiulare, triunghiulare .. cu autorizare.


Подробнее: Lichidarea ștampilelor

Reparația ștampilelor și accesoriilor

   ”Casa Editurii Expert SRL” propune reparația profesionistă a întregului asortiment de ștampile: ștampile de firmă, ștampile cu dată, ștampile cu semnătură, ștampile cu antet, etc.

    Pentru toate tipurile de ștampile propunem accesorii automate ale firmei austriece COLOP, precum și o gamă largă de accesorii manuale din metal precum și reparația accesoriilor existente.


Подробнее: Reparația ștampilelor și accesoriilor

BetFair F.BetRoll UK Bookies
How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376